سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست
عضو کمیسون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری:

ساعت پخش مناظرات با مسابقات تیم ملی فوتبال تلاقی ندارد

ساعت پخش مناظرات با مسابقات تیم ملی فوتبال تلاقی ندارد قاضی زاده هاشمی گفت: برنامه ریزی که برای مناظرات انتخاباتی صورت گرفته است که قبل از پخش مسابقات مناظرات انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 28
کد خبر: ۸۹۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر سید احسان قاضی زاده هاشمی عضو کمیسون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبر ۲۱، درباره تلاقی ساعت برنامه مناظرات ریاست جمهوری با مسابقات ملی فوتبال اظهار کرد: ما طبق برنامه ریزی‌ها سه برنامه مناظره داریم که در روز‌های ۱۷، ۲۱ و ۲۵ خرداد انجام می‌شود. برای پخش مناظره‌ها طوری برنامه ریزی شده است که مناظرات قبل از پخش مسابقات انجام شود.

وی ادامه داد: نخستین مناظره ساعت ۱۷ روز ۱۷ خرداد برگزار می‌شود و پس از آن مسابقه فوتبال در ساعت ۲۱ برگزار خواهد شد. مناظره‌های قبلی هم در روز‌های ۲۱ و ۲۵ خرداد در ۱۹ پخش خواهد شد که مناظره‌های این دو روز نیز از ساعت ۱۵ آغاز می‌شود.

 

قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: تلاش ما این است مجموع برنامه ۳ ساعته مناظرات با وقت استراحت و افزایش زمان مناظره، تا نیم ساعت قبل از پخش زنده مسابقات فوتبال به اتمام برسد.

 

وی درباره توهین و افترا نامزد‌ها به یکدیگر، گفت: در این مورد قانون داریم هرنوع توهین، تهمت، هتک حرمت و ... نامزد‌ها در حین مناظره انجام دهند، اگر برای افراد دیگر در مناظره باشد در همان جا تصمیم گیری می‌شود، اما اگر برای شخص ثالثی باشد برنامه‌ای برای پاسخگویی فرد فراهم می‌شود.

 

قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: توصیه ما این بوده است که قانون رعایت شود اگر راجع به افراد دیگر باشد این حق پدید می‌آید که پاسخ دهند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار